top of page

FOTOGRAFIE

Interieur-1.jpg

INTERIEUR & ARCHITECTUUR

Het fotograferen van interieur en exterieur lijkt op het eerste oog een makkelijke klus. toch is het een vak apart. Welke lijnen gebruik je om de compositie te bepalen? Heeft de architect een bepaald doel voor ogen? speelt verlichting een belangrijke rol of is er juist goed nagedacht over het gebruik van natuurlijk licht? zomaar een aantal dingen waar je als fotograaf rekening mee moet houden. Bij iedere opdracht weer een uitdaging om dit op de juiste manier in beeld vast te leggen. Een uitdagende en mooie branche! 

RU Jacco Valkenburg-2.jpg

BusinessPortret

Van magazine covers tot het vullen van het zogenoemde 'smoelenboek' op de website. portretten is van alle tijden. Of het nu is om vertrouwen te wekken bij de klant of het warm welkom heten met een persoonlijke tint op de website, ieder portret heeft een eigen doel. Met 135m2 studio in Lunteren bent u van harte welkom voor het juiste portret. Is juist de omgeving waarin u werkt van belang, dan komen we uiteraard op locatie. De afgelopen jaren fotografeerde we voor grote bedrijven met veel wisseling van personeel, maar ook covers voor landelijke tijdschriften. Een grote kans dat u ons werk (onbewust) al voorbij heeft zien komen. 

Rengineers hr-12.jpg

BedrijfsReportage

'Bedrijfsreportage' is een breed woord in de fotografie branche. Ieder bedrijf heeft zijn eigen missie/visie. beeld is hier een sterk medium voor. met bedrijven kijken we graag mee naar de mogelijkheden en geven wij uiteraard tips om uw bedrijf goed in beeld te brengen. Soms zijn een aantal foto's voldoende om u website een frisse blik te geven. uw website up-and-running, ook dan is het blijven posten van beelden op bijvoorbeeld social media een goede stap om te groeien of vertrouwen te wekken. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken daarom graag met u mee.

Rodenborch 241022-4.jpg

DroneBeelden

Fotograferen vanuit de lucht geeft een totaal ander beeld van een object. Van huizen tot auto’s, deze upcoming trend is bijna onmisbaar voor een nieuwe uitstraling van jullie product of bedrijf. 

Jullie bedrijf of product vanuit de lucht vast gelegd? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

bottom of page